№13

Індонезія

Java Preanger.

Незвичайний смак спецій у поєднанні з солодкістю лакриці й суничними нотами. Низька гірчинка, приємний пряний післясмак.

140 ₴

Кешбек: 7 ₴

ХАРАКТЕРИСТИКИ.

Висота вирощування 1000-1400 м. н. м.
Рівень обсмаження середня
Спосіб обробки Мита
Тіло Збалансоване
Смакові ноти Незвичайний смак спецій у поєднанні з солодкістю лакриці й суничними нотами. Низька гірчинка, приємний пряний післясмак.
Рейтинг SCA 81

Індонезія одна з перших країн у яких почали масово вирощувати кавові дерева. Тамтешній клімат і рельєф створює ідеальні умови для виробництва непорівняної арабіки. До речі більшість різновидів індонезійської арабіки мають підвищений вміст кофеїну через багатовікові природні схрещування з деревами робусти.

4.33 з 5 балів Засновано на 3 відгуках

МОЖЛИВО ВАС ТАКОЖ ЗАЦІКАВИТЬ.

НАС ЧАСТО ЗАПИТУЮТЬ.