№69

Ефіопія

Yirgacheffe Aricha Grade 1

У смаку чорний чай з лимоном та медом, папая, абрикос 🍯Омні обсмаження підійде для яскравого еспресо та соковитого фільтра👌

ХАРАКТЕРИСТИКИ.

Висота вирощування 1900-2200 м. н. м.
Рівень обсмаження середня
Спосіб обробки Мита
Тіло Збалансоване
Смакові ноти Лимон, мед, мандарини, коричневий цукор
Рейтинг SCA 86

Рекомендуємо заварювати арабіку Ефіопія Іргачифф в пуровері або кемексі. Саме у пуровері цей сорт розкриє увесь свій фруктовий потенціал і легку приємну кислотність. Вибирайте температуру близько 95 градусів, щоб розкрити солодкість і позитивну кислотність в цій каві. У еспресо ця кава може здатися злегка недостатньо міцною, але з молоком ідеально поєднуватиметься розкриваючись смаками ягідного чизкейка або полуничного морозива. Бережіть мелену каву або в каву в зернах в щільно закритій упаковці, в темному місці без доступу сонячних променів.

Ефіопія - кавова колиска. Саме тут уперше були знайдені кавові дерева, зібрані ягоди і приготований напій без якого ми не можемо представити свою повсякденність.

У Ефіопії існує декілька регіонів вирощування кавою, основними з яких являються Іргачефф, Сідамо, Харрар, Ліму і Джімма. Смак в кожному з них розрізняється через відмінності клімату, ландшафту, ґрунту і т.д..

Іргачиф - най високогірний регіон в Ефіопії. Кава тут росте на висоті 1900-2200 метрів над рівнем моря. Із-за різких перепадів температур вдень і вночі, а так само із-за гірського розрідженого повітря ягоди дозрівають повільніше, і тому довше насичуються поживними речовинами, що позитивно позначається на смаку. Ефіопська кава з регіону Иргачифф неповторна і унікальна. Це саме той смак дикої арабіки, який колись так потряс весь світ. Система класифікації кави в Ефіопії зазвичай включає назву регіону і грейд зерна. Иргачифф є невеликим регіоном і самим високогірним в Ефіопії, але через його виняткових смакових якостей цю каву виділяють окремо.

Ефіопську каву сортують по грейдам, яких в цілому 8. Грейд визначають за кількістю дефектів на кілограм зеленого зерна. До 1 і 2 грейду відносять миту каву, і такі лоти зазвичай мають найбільш високий смаковий потенціал в чашці. Наша кава відноситься до другого грейду.

Кава оброблена митим способом обробки, це робить його ідеальним для приготування в різних методах заварювання внаслідок стабільності. При митому методі обробки кавове зерно очищається від м'якуша і клейковини, і вирушає на сушку на так звані африканські ліжка. Завдяки цьому складному процесу профіль кавової чашки виходить дуже чистим, соковитим і фруктовим.

 

ДОСТАВКА И ОПЛАТА

Доставка

Самовывоз

По предварительной договоренности, Вы можете забрать свой заказ самовывозом в г. Киеве по адресу ул. Волынская 40.

Доставка курьером

Мы можем доставить ваш заказ курьером до двери по всей Украине. Для бесплатной курьерской доставки, сделайте заказ на 1000 грн и выше.

Доставка почтовыми службами

Мы доставляем заказы всеми почтовыми операторами Украины (Новая Почта, Укрпочта, Justin). Для бесплатной доставки до отделения почтовой службы, сделайте заказ на 700 грн и выше.

Оплата

Картой Visa/Mastercard на сайте (без комиссии)

Оплата наложенным платежом (по тарифам почтового сервиса)

Оплата для юридических лиц (без комиссии, безналичный расчет для ТОВ и ФОП) Если вы хотите оплатить ваш заказ по безналу, мы выставим вам счет и предоставим всю первичную документацию вместе с вашим заказом.

Возврат и обмен

Согласно Закону Украины "Про защиту прав потребителей" покупатель имеет право обменять товар на аналогичный на протяжении 14 дней, если купленный товар не подошел по форме, габаритам, фасоном, цветов и размером или по другим причинам, при условии, что сохранен товарный вид, ярлыки и расчетный документ, выданный продавцом вместе с товаром. Согласно Постанове КМУ от 19 марта 1995 №172, продукты питания и напитки, если они надлежащего качества, обмену и возврату не подлежат.

Кешбек

Вы гарантировано получите 10% от покупки

Оптовые поставки

Купить оптом
5 з 5 балів Засновано на 1 відгуках

МОЖЛИВО ВАС ТАКОЖ ЗАЦІКАВИТЬ.

НАС ЧАСТО ЗАПИТУЮТЬ.